Зелен Напукани Кристали, Кварцов Стъкло Кръгли Мъниста От Естествен Камък Свободни Мъниста За Бижута направи си Сам Аксесоари За Гривни 6 8 10 12 мм

0
(0 Коментари)
10.11лв. 5.06лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
цена на едро Прието да се обърнат за повече отстъпки
Използване на 1 Обици-Висулки, Аксесоари
Брой 4 мм = 93 бр. мъниста 6 мм = 63 бр. 8 мм = 47 бр. 10 мм = 37 бр.
Име на скъпоценен камък Зелен Смахнат Crystal Кварцевое Стъкло Каменни Мъниста
Тегло на продукта 30g
Номер на модела CMG02-105
костюм 1 Мъниста за бижута
Елегантен или Модерен Модни модели
Тип бижута Капачка Уплътнение / Свободни мъниста
Външен диаметър 8mm
Дължина 15inches (38cm) one strand
Вид на метал Няма
Цвят Зелени
Мъниста за декорации мъниста за направата на гривни
Размер мъниста 6 8 10 12 мм
Форма на продукта КРЪГЛА ФОРМА
Мъниста със собствените си ръце Направи си сам Гривни, Колиета, Аксесоари
Материал Камък
Използването на 2 Специални подаръци за приятелите/ семейството
костюм 2 Гривни със собствените си Ръце, Колиета и гердани, Краката Гривни
Тип елемент мъниста
Търговска марка Роза и Мъниста
Произход Континентален Китай

За продукта

Магазин рози и мъниста, зелени кристални кръгли мъниста от кварцово стъкло с пукнатини, мъниста от естествени камъни, мъниста за бижута, аксесоари за гривни "Направи си сам", 6, 8, 10, 12 мм, Материал: мъниста от естествен камък, Дължина: 15 инча (38 см), един конци, размер: 3/4/6/8/10/12/14 мм, количество:

3 мм, 120 бр. мъниста една нишка от 4 мм 93 бр. мъниста една нишка 6 мм, 61 бр. мъниста една нишка 8 мм и 46 бр. мъниста една нишка 10 мм 38 бр. мъниста една нишка 12 mm 32 бр. мъниста една нишка

14 мм 21 бр. мъниста една нишка

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. Тези снимки са само за справка, моля, проверете по-горе подробни измервания, за да изберете правилния размер, и са възможни отклонения от 0,1-1 mm-за ръчно измерване, благодаря.

2. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТА

Доставка

1. Всички поръчки обикновено могат да бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни, след като сме получили вашето плащане, а след това ще предложим номер за проследяване.

2. Ред

3. Поръчка> $15 за Доставка с препоръчана въздушна поща на Китай, електронна поща, Mebleinternet.eu Стандартна доставка и т.н.

4. Поръчка> 200 щатски долара Безплатна доставка с UPS, DHL, TNT, EMS и т.н.

Връщане, Връщане или Повторно изпращане на

1. Моля, проверете информацията за проследяване на уеб сайт за проследяване.Или се свържете с нас за повече информация;

2. Ако не сте получили пратката след изтичане на срока за доставка, моля свържете се с нас, за да се удължи срокът на защита, и търпеливо чакайте парцел.

3. Ако пратката е върната обратно или загубена по пътя, ние ще ви я отново или ще ви възстановим парите.

4. Когато получи пратката, и тя не е за вас, неправилна доставка или дефект на качеството или увреждане, моля, свържете се с нас свободно, ние ще ви предоставим най-доброто решение.

Обратна връзка и Награди

Ако сте доволни от стоки и нашите услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителна оценка с 5 звезди.С вашата подкрепа, ние ще постигнем повече!Моля, пишете ни на 5-секунден преглед

Често задавани въпроси може ли Да се упражнява дропшиппинг?Да, разбира се!(Моля, дайте ми съобщение, когато се плати на поръчката.)

Как мога да получа отстъпка?Когато купувате повече от 5 бр., можете директно да получите цена на едро, а когато купувате повече от 150 щатски долара, аз ще се използва DHL е безплатно за вас, което означава, че ще получите пратката в рамките на 5-7 дни.

Когато изпратите поръчката си?Обикновено ние изпращаме поръчката в рамките на 24 часа след потвърждаване на плащане.Mebleinternet.eu отнема 12 часа, за да потвърдите вашето плащане.

Как ще разбера, че моите поръчки са били изпратени?След като изпратихме вашата стока, статус на вашата поръчка, ще бъде "Стоки, в очакване на приемането".Това означава, че ние сме публикували на вашата поръчка.

sku: m101531

Тагове: обемна черупки capiz, гривна колие от халцедона, рутиловые кристални мъниста, производство на бижута, изработени от камък, прозрачни мъниста.

Подобни продукти