12 бр. Захар Аксесоари Rhododendron Хартия Цвете Сватбена украса Сладък Rhododendron направи си САМ Ръчно изработени Неща Венец За Сватба

0
(0 Коментари)
3.54лв. 3.36лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип 9 цветя за дома
Тип 7 сини изкуствени цветя
Тип 1 Хартия Цвете Рододендрон
Цветен стил Корона цвете
Материал хартия
Класификация Изкуствени Цветя
Тип 5 цветя за украса на сватба
Тип 8 украса mariage
Номер на модела Хартия Цвете Рододендрон
Тип Хартия Цвете Рододендрон
Търговска марка Лейди Гардън
Опаковка Хартия Цвете Рододендрон
Извинение Сватба
Стил Цвете
Тип 4 копринени цветя
Тип 6 изкуствени-сватба-цветя-аранжировки
Тип 3 изкуствени цветя-евтино
Тип 2 Изкуствени Цветя За декорация

За продукта

Материал: хартия + стоманена тел. Размер: 8 см/3,15 инча (дължина) Корона цвете: прибл.2,5 см/0,98 инча. Осъществяване списък: Хартиени цветя (включва 12 бр. цветове) Забележка: 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. 2. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

Ние приемаме плащане чрез Alipay.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ.Най-добрият начин - на живо онлайн плащане, можете да изберете сами.Ако имате нужда от други условия на плащане, моля, уведомете ни, преди пускането на поръчката.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 работни дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще се анулира или отмени система.

Ако сте си купили имам няколко стоки, можете да ми изпратите едно плащане за всички стоки, вместо да плащат за тях поотделно.Когато натиснете бутона pay now, системата автоматично ще определи, дали има други стоки, които сте закупили от нас, и ги обединява, за вашето мнение.

Ние извършваме доставка по целия свят.

Ние изпращаме само потвърден Alipay адрес.Моля, потвърдете, че вашият адрес в alipay съвпада с вашия адрес за доставка преди да се плати.

Сащ/Великобритания/Австралия/Канада: 14-21 работен ден (18-29 дни).

Германия/Франция/Испания/Източна Европа: 18-25 работни дни (24-35 дни).

Други страни: 25-35 работни дни (35-49 дни).

Времето за доставка е само за него и не може да бъде гарантирано.Ако не се получи стоката през 60 дни, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема.

За търговци на едро за обществени поръчки с тегло над 2 кг можем да предложим експресна начин, както е показано по-долу:

Доставка EMS обикновено отнема около 7-10 работни дни.

Доставка на DHL, UPS, FedEx, TNT обикновено отнема 5-8 работни дни.

Всички продажби се считат за окончателни.

Ако продуктът, който сте получили, е дефектен или повреден по време на продължително транспортиране, моля, свържете се с нас свободно.Ние ще ви дадем задоволително решение възможно най-скоро.

Ако по друга причина искате да го изпратите обратно на нас, вие ще бъдете отговорни за възвръщаемост на разходите за доставка, и ние ще изпратим на замяна, след получаване на върнатия продукт.

Ние ще оставим положителен ОТЗИВ за получаване на внесения пълно плащане.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му.

Ако не сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят ниско (по-малко от пет звезди) или неутрален/негативен отзив.Просто свържете се с нас за разрешаване на проблема по всяко време.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто решение възможно най-скоро.Моля, бъдете сигурни в нас.

Само сериозен купувач!Моля, оформляйте поръчка само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

sku: m1420

Тагове: украса сватбена украса, сватба от хартиени цветя, цветна сватба, занаяти, Цветя, цветни глави, брошка за scrapbooking, захарен букет.

Подобни продукти