BNG 120 бр. Прозрачни Двойни Форми за Нокти, Пълно Покритие, Режийни Върховете на Нокти, Извити за Изграждане на Гел за Ноктите, Форма на Върха (U-образни)

5
(1 Коментари)
15.57лв. 10.75лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Формата на ноктите
Произход Континентален Китай
Брой парчета Една единица за измерване на
Брой 120 бр.
Номер на модела J
Размер 12 sizes
Материал ABS

За продукта

BNG 120 бр. Прозрачни Двойни Форми за Нокти, Пълно Покритие, Режийни Върховете на Нокти, Извити за Изграждане на Гел за Ноктите, Форма на Върха (U-образни) Функция:

- Уникален дизайн: u-образна форма е идеална за вашите нокти, специална извита конструкция в единия край, лесно се отстранява след нанасяне.

- Два вида скали и форми: извита скала и директен скала, удобно да контролирате желаната дължина и две форми по избор.

- Различен размер: номерирани 0-11 на една ръка, по-лесно проследяване и удобно да изберете подходящия размер за повечето ноктите.

- Високо качество: изработен е от висококачествен ABS-материал, който притежава висока якост, добра издръжливост, достатъчно дебел и здрав, за да продължи около 2-3 седмици.

- Многократно приложение: дизайн на въздушната нокти с пълно покритие, подходящи за маникюрных козметични салони и домашна дизайн на ноктите, може да се използва за изграждане на акрилни нокти / гелевых нокти / полигеля за нокти, идеално за рисуване прозрачни нокти и френски върховете на ноктите.

sku: m14319

Тагове: Формата на ноктите, обувки на високи токове, пирони двойни форми, бързи съвети за формованию, Инструменти за Нокти, Съвети.

Anonymous (2022-12-28) - КЛААС) дъщеря

Подобни продукти