Невидим Вибратор-Пеперуда в Бикини за Жени С Дистанционно Управление, Стимулант Точка G за Клитора, Секс-Играчки за Възрастни, за Жени и двойки

0
(0 Коментари)
87.39лв. 42.82лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Материал Силикон
Възрастен Секс-играчки
Непристойная снимка No
За жени с дистанционно управление
Акумулаторна батерия Многоскоростной
Добър подарък Стимулация на клитора
Тип елемент Стимулация на клитора
Търговска марка СЕВТОВФИ
Размери на опаковката 2,76 х 1,97 х 1,57 инча; 7,05 грама
Размер As show
Брой парчета Една единица за измерване на
Номер на модела ссссссс
Произход Континентален Китай
Секси провокативна No

За продукта

Носене дизайн - Това е вибратор за чорапогащи с ергономичен, невидим носимым дизайн, ергономична форма, стимулиране на всички ерогенни зони.Той стимулира клитора си с ергономична форма и интензивни вибрации.

Медицински силикон материал - Нашите вибриращ колан за жени изработени от висококачествени сверхмягкого силикон, особено мека и безопасна, който интензивно предава мощни вибрации, което ви гарантира по-гладко удоволствие с водна смазани.

9 Различни режима на вибрация - Вибратор за клитора има 9 различни режима на вибрация, мощен мотор предава интензивен ритъм на вибрации по цялата играчка.

100% Водоустойчив - вибратор за чорапогащи проектиран а не-порести с магнитна акумулаторна конструкция и има клас на водоустойчивост IPX7.Можете да го използвате във влажни помещения, като например душ или вана, както и лесно за почистване с топла вода с мек сапун.

Частни опаковка-това е за опаковане на играчки за възрастни жени, без каквато и да е информация за продукта.Той е малък и компактен, лесен за носене, той ще обогати вашият сексуален вкус и ще запази по-продължителен полов акт.

sku: m3378

Тагове: невидим анален вибратор, вибратор е невидим, безшумен, девчачьи играчки за възрастни, 7 играчки за възрастни, женски играчки за възрастни, играчки за възрастни, секс момче, невидим силиконов вибратор, невидим мъжки вибратор, преносим вибратор невидим, секс играчка за възрастни.

Подобни продукти