Мултифункционална Кърпа за Плажен стол със Странични Джобове Шезлонг за слънчеви Бани Може да се Сгъва в калъф за плажни столове през Рамо

0
(0 Коментари)
93.57лв. 43.98лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
f Подарък за Деня на бащата
Размер 73x210 см
Материал Други, микрофибър
Обща употреба Градинска мебел
a стол за басейна
Произход Континентален Китай
Търговска марка ВРАТИ ХАРДУЕР
h Лято
c Устойчива на плъзгане конструкция - Остава
Прилагане за почивка на брега на морето за слънчеви бани
Специфичните използване Шезлонг на плажа
d комфорт
e нарушено време на почивка
Номер на модела Polar
b Вътрешен двор
g Плуване
i външен и вътрешен

За продукта

Мултифункционална кърпа за плажен стол със странични джобове Калъф за шезлонг за слънчеви бани може да се сгъва в страничното чанта Dro Спецификация на продукта:

Характеристики:

1. Мек и впитывающий материал - кърпа за плаж, столове, изработени от мека и попиваща микрофибър и бадем хавлиени материал, подходящ за плажен стол или фотьойл край басейна.

2. Устойчива на плъзгане конструкция - остава на място, без значение какво.Ворочайтесь колкото искате, той няма да се движи заедно с вас и ще изисква от вас постоянно да го този регулиран това.Насладете се на максимален комфорт, без да се нарушава време на вашата почивка.

3. Джобове за съхранение - да се съхранява желанията си в тайна и на сигурно място, за да не се налага да се притеснявате за това, че ще ги загубите.И когато те ви трябват, те просто държат ръката!

4. Универсален размер - подходящ за повечето шезлонги.Идеална за плажа, басейна, вътрешен двор и почти за всяко място, на открито.

5. Удобно - Много лесно се установява и отстранява.Се превръща в чанта за носене, която може да приключи около рамото.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Описание:

Материал: микрофибър

Размер: 73*210 см

Цвят/Стил: Както е показано на фигура

Тегло: 420 грама

Приложение: за почивка, слънчеви бани, на плажа

Пакетът включва:

1 х Плажна кърпа за столове

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: Ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и дропшиппинге: за търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го искате. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така че парите не постъпят в сметката ми.

sku: m38377

Тагове: сгъваем стол вегнера, широк сгъваем стол, стандартен сгъваем стол, пилинг на своята практика за стол, разходка по плажа, извита шезлонг, плажни бани, сплетен шезлонг, плажни костюми, шезлонг за слънчеви бани в градината.

Подобни продукти