10шт 3,81 мм 15EDGRC ECH381R KF2EDGR 3,81 2P ~ 12P ИЗКУСТВЕНИ БЛОКОВЕ ЗА ПЕЧАТНИ ПЛАТКИ MC 1,5 / 2-G-3,81 PHOENIX CONTACT DEGSON YANNIU

0
(0 Коментари)
13.11лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Номер на модела 15EDGRC-3,81
Търговска марка NoEnName_Null Няма име
Произход Континентален Китай

За продукта

ЗА ДА ЗАКУПИТЕ СВЪРЗАНИ С ТЯХ ПРОДУКТИ, МОЛЯ КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИЗОБРАЖЕНИЕТО:

ОФОРМЛЕНИЕ ПЕЧАТНА ПЛАТКА:

Топло напомняне:

Ние сме професионален доставчик на конектор,Ако не сте намерили нужната ви модел, моля свържете се с нас.

Представените изображения не са на 100% съвпада със стоки, които ще получите, това е само за справка.

НИЕ ИЗПРАЩАМЕ САМО НА АДРЕС, КОЙТО МОЖЕТЕ ДА СИ ОСТАВИТЕ ПО ПОРЪЧКА, МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ АДРЕСА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ.Доставка по целия свят :

Ние използваме стандартна доставка Mebleinternet.eu стандартен куриер за транспорт по целия свят, в някои страни от безплатна доставка, освен това, ние предлагаме Mebleinternet.eu Премия за доставка, DHL, EMS, FedEx Ip, UPS Express Saver ™, UPS Expedited ™, TNT и други търговски експресна доставка.

Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

Добър ви ден!

sku: m5027

Тагове: LCD монитор с 5 k, кръпка mc5, размер на закрепване на газов блок ак, ецване на печатни платки, кукла mc 1, контактни лещи kakasi, несигурни панталони, лице за контакт etiger, феникс контакт уно пауър, текущи обеци текущата лик.

Подобни продукти