Мини Електрически Масаж Пистолет На Врата, Гърба, Врата, Масажор За Тяло, Машина, Преносим Масажор, Болка В Крака, Дълбока Машина, Облекчение, Спокойствие, M B1F8

5.00
(0 Коментари)
12.97лв. 9.08лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Масаж и Релакс
Произход Континентален Китай
Търговска марка БРЕЙЛИ
Сертифициране CE
Материал ABS
Прилагане Тяло

За продукта

Опишете

Спецификация:

Материал на корпуса: ABS

Материал масаж на главата: PP

Капацитет на батерията: 1000 mah

Размери: 11.5 х 7,5 х 5,5 см/4,52 х х 2,95 2,16 инча

Напрежение: 110-220, 50/60 Hz

Номинална вход: 5 В = 1 А

Възможни цветове: син, розов, жълт, зелен

Характеристики

Дълбока релаксация на мускулите:

Салон за пистолет може дълбоко да облекчи възпаление на организма чрез дълбок и мощен масаж на мускулите след тренировка.Помага на организма по-бързо да се възстановява, спомага за възстановяването на мускулите, подобрява притока на кръв и премахва млечната киселина.Тя може да се използва за подготовка на тялото по време на загрявка преди тренировка.

Мини Преносим Размер:

По-малко от телефон със сензорен екран, той лесно се побират в джобове, раници и подходящ за всекидневна употреба.Можете да се насладите на отпускащо усещане спрей по всяко време и на всяко място.

Дълъг живот на батерията:

Пистолет за масаж на мускулите е оборудван с USB кабел за зареждане, който може да работи около 20 часа при пълно зареждане.Това може да ви помогне да се отървете от стреса и да направите живота си по-щастлив!

Тих Дизайн:

6-стъпка ключ за регулиране на интензивността.Можете да го използвате у дома, в офиса, на улицата или дори в пътя, той може да помогне за облекчаване на мускулното напрежение и болезненост по всяко време и на всяко място.

Идеален подарък:

Най-добрият подарък за фитнес ентусиасти, хората на средна и напреднала възраст, офис работници (след тежък работен ден), спортисти и т.н.

Коментар:

1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на вашите замяна.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. много ви благодаря!

3. Цвят на артикул - това е цветът на опаковката на продукта

Пратката включва:

1 х Масаж с пистолет

1 х Ръководство за потребителя

1 х USB кабел за зареждане

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.Добър ви ден!

sku: m57129

Тагове: електрически салон за пистолет, пистолет, пистолет-масажор за мъже, масажор с двойна глава, пистолет за масажа, пистолет масааге.

Подобни продукти