Yoxier Избелващ Крем За Интимна Зона Осветляющий Регенериращ Мишницата на Лакътя Бедрата Хидратиращ Прехрана Никотинамид Грижи За Кожата на Тялото 40 г

5
(5 Коментари)
36.34лв. 10.53лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Срок на годност при съхранение 3 години
Тип елемент Сметана
Брой парчета Една единица за измерване на
Използването на Тяло
Характеристика Избелване
Произход Континентален Китай
Търговска марка Йоксье
Функция 2 Избелване на интимните части от тялото като бедрата, Под мишниците, лактите, и т.н.
Сертифициране ГЗЗЗЗ
Съставка Перлена пудра на прах, арбутин, Бисаболол, Глицирризиновая киселина, Ниацинамид
Пол Унисекс
ГЗЗЗЗ YGZWBZ
НЕТО ТЕГЛО 40 г
Номер на модела избелващ крем
Държава/Регион на производство Китай
Функция 1 Ефективно изсветлява цвета на кожата, текстурата е нежна и не мазна
Функция 3 Лесно се абсорбира и е избелена с едно докосване

За продукта

Описание:

ИЗБЕЛВАНЕ на ИНТИМНИТЕ ЗОНИ - Крем за избелване на интимните зони е разработена специално за грижа за обесцвеченными площи, за да се нежно растушевать и за подобряване цялостния вид на кожата, като в интимните зони, така и в чувствителни зони.Активните му съставки ще помогнат коригира излишната пигментация, причинена от хормоните, тен или эпиляцией.

ЕСТЕСТВЕН И ДЕЛИКАТЕН избелващ крем, обогатен с такива съставки, като арбутин, перлена пудра на прах и ниацинамид, леко и естествено изсветлява тена на лицето, като помага за премахване на тъмните петна и прекомерна пигментация.

Спецификация:

Заглавие: Избелващ крем за интимна зона

Съдържание нето: 40 грама

Срок на годност при съхранение: 3 години

Ефективност: Не само избелва кожата (осветляющий крем, който помага на кожата да възвърне блясъка за кратък период от време), но и добавя към нея порция естествени органични хранителни вещества, и кожата след нашия продукт става гладка като на бебе.Освен това, той може да се коригира излишната пигментация, причинени от премахването на косата, хормони или слънчеви изгаряния.

Забележка: Ако сте чувствителни към кожата или миризми, силно се препоръчва преди използване да тества кожата зад ушите.Ако след 24 часа не разполагате с никакви алергични реакции като зачервяване или сърбеж, използвайте го веднага.

В пакета включва: 1 * Избелващ крем за тяло

Избелващ Крем За Интимна зона

ЛЕСНО ИЗБЕЛВАНЕ, СПАСАЮЩЕЕ ТУСКЛУЮ КОЖАТА

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Заглавие: Избелващ Крем за интимна зона Yoxier

Съдържание нето: 40 грама

Срок на годност при съхранение: 3 години

Ефективност: Не само избелва кожата (осветляющий крем, който помага на кожата да възвърне блясъка за кратък период от време), но и добавя към нея порция естествени органични хранителни вещества, и кожата след нашия продукт става гладка като на бебе.Освен това, той може да се коригира излишната пигментация, причинени от премахването на косата, хормони или слънчеви изгаряния.

ИЗСВЕТЛЯВА ТЪМНИТЕ ПЕТНА И ЗАПАЗВА КОЖАТА ЗДРАВА

Помогнете на кожата да възвърне блясък за кратко време

Врата/под Мишниците/коляното/задните части

ВИДИТЕ ВИДИМА РАЗЛИКА

Проясняват тена на всички части на тялото

СЪДЪРЖА РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ, БЪРЗО ИЗБЕЛВАНЕ

Лекият нюанс на белота, да наблегнат на девчачьи мускули

АРБУТИН

Проникват дълбоко в кожата, за да потиска производството на меланин, ефективно отбеливая кожата.

ПЕРЛЕНА ПУДРА НА ПРАХ

Подобри еластичността на кожата, увеличение на блясък и жизненост на кожата, ефективно направете кожа бяла и нежна, намаляване на пигментацията.

БИСАБОЛОЛ

Извлечени от растения хризантеми, той има противовъзпалително и антибактериално действие, подобрява способността на кожата да устои на раздразнение и възстановява кожата.

sku: m58500

Тагове: грижа за тялото kikis, детски крем за псориазис, медицинска помощ vytra, избелващ крем vajin, крем за епилация на lancome, масажен крем за секс, несигурни панталони, бандайские на тялото, крем d0, оми -кожа.

Anonymous (2022-09-12) - В рамките на повече въздух, отколкото на съдържанието. Наистина избелва, но покрасняет

Anonymous (2022-08-20) - Това ми харесва. Това е моята втора закупуването на този продукт. Аз ще се купуват повече.

Anonymous (2022-10-02) - Много приятен крем! Имам бледа кожа, така че ефекта не е впечатляващ, но това наистина е така - този крем наистина избелва кожата, но този ефект може да се измие, но това не е проблем - аз съветвам да се купуват повече такива кремове, :) Този крем е страхотен и абсолютно фантастично! :) Тя е добре овлажнява кожата, :) Аз съм така доволна от покупката си такъв, различен от Продавача! :) Аз непременно ще се върна в този магазин :) От цялото си сърце препоръчвам !!! :)

Anonymous (2022-07-31) - Аз го имам, много бързо от 29 юни до 21 юли очевидно добър продукт да го използвам в продължение на три дни, Аз искам да се изчака по-дълго, но ако аз чувствам, че има малка разлика са малко по-ясни петна когато имам месец да се използват пиша отново

Anonymous (2022-09-16) - Хареса ми, че го доставили много бързо

Подобни продукти