50 см Красив Карикатура Kawai Сламена Шапка на Куклата Сладко Тъкани Меки Плюшени Играчки За Деца-Малки Момичета За Рожден Ден, Коледни Подаръци

0
(0 Коментари)
38.47лв. 22.70лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Препоръчителна възраст 12+y
Тип МОДНА КУКЛА, Детска Кукла, Мека кукла
Материал Памучен въже и Кожа
Произход Континентален Китай

За продукта

Точка на монтаж:

Прекрасен външен вид: Тази плюшен кукла-принцеса, добре направен и има прекрасна cartoony вид, с шапка с заячьими уши и красива рокля.Бродираните очите и устата, го правят много приятен, щастлив и активен.Елегантна и нежна кукла принцеса - мечтата на всяко малко момиче.

Супер мек материал: Тази сладка кукла на принцеса е изработена от висококачествена къси плюшени тъкани, много мека, гладка, приятна за кожата, приятен на допир без мирис.Пълни полипропиленовым памук, те са много дебели, пухкави, им е лесно да се деформира, и те са подходящи за игри и прегръдки.

Добър приятел за всички: красива играчка плюшен принцеса кара всички да се усмихват.Цялата играчка плюшен меки, пухкави, лека, приятна на допир и е идеална за охрана на децата за сън.Той обичаме всички и е подходящ за деца, юноши и възрастни.

Перфектна украса: Плюшен играчка принцеса също е чудесна украса за дома.Той може да се използва за създаването на романтична и топла атмосфера и е подходяща за всекидневна, спалня, офис, мека мебел, детски стаи, кафе, градината и автомобила.

Сладко плюшено подарък: Мека, очарователна играчка плюшен принцеса - идеален подарък за семейството, приятелите и децата си за Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, нова година и други празници.Идеален за коледната украса, сватбена украса, украса на офис, декориране на спалня или детски играчки.

Описание:

Заглавие: Плюшен играчка принцеса

Материал: кратък плюш, полипропилен памук

Цвят: Розов/Син/Тъмно розово/ Жълто

Размер: от 50 см (19,69 инча)

Опаковъчен лист

1 х плюшен играчка

sku: m66213

Подобни продукти