1 комплект = 7 бр., женски Бикини, Специален шаблон за Бръснене, Дамска Самобръсначка за Коса, Секси Интимен инструмент за Формиране, Аксесоари

5
(1 Коментари)
10.91лв. 7.21лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Вид хранене Няма
Брой парчета КОМБО
Произход Континентален Китай
Използването на Бикини
Номер на модела Бръснач за Интимни Принадлежности
Търговска марка HNKMP
Материал премахване на космите
Размер As the detail show
Пол Жена

За продукта

Водещи елементи:

1. Този тример за бикини безопасно и удобно бреет, апликации и предпазва чувствителната зона бикини.Остро хипоалергичен бръснач, за да бикини, предназначени за чувствителна кожа.

2、 Бръснач за пубиса, тример за кожата, премахване на коса, многофункционални: фолио за бръснене, за плътно и удобно бръснене на ръцете, краката, подмишниците, бикини линията и подрязване на пубиса, подмишниците, тялото, бръснене на лицето.

3. Комплект самобръсначка за по-удобно носене и ползване.Изработен от хранително-силикон, контакт с кожата не предизвиква алергии и други проблеми с кожата, използвайте комплект самобръсначки, просто брейте и придавайте форма.Стани по-уверена в себе си и нежна жена.

4. Добавяне на удоволствията в живота, подобряване на сексуалността и подобряване на качеството на сексуалния живот.Секси, стимулиране на сексуалното желание на партньора, който подобрява докосване, голяма жизнена страст и голяма увереност в себе си.Станете по-уверена в себе си жена.

5. Лична самобръсначка може да бъде лесно подстрижена колкото се може по-близо до кожата, като се избягва дразнене и бръснене, с помощта на женски бритвенной главата.Извозването на водоустойчив глава за подстригване за бикини и помага за по-лесно се режат и отстраняване на излишните косми.

Опции (прибл.):

Заглавие: инструменти за възстановяване на пубиса в интимните места

Определяне и приложение: за подрязване на пубиса

Материал на корпуса: ABS + силикон

Гаранционен срок: - дълъг срок на

Технически характеристики: тип на сърцето, морска звезда, светкавица, устните красота, триъгълник, лунен пъпка, е по права линия

размер:

Вид на сърцето: 55 * 52 мм / 2,17* 2,05 инча

Устните на красотата: 35 * 53 mm / 1,38 * 2,09 инча

Вид на цип: 70*25 мм/2,76*0,98 инча

Вид на полумесец: 48* 38 мм / 1,89* 1.5 инча

Направо тип: 75 * 13 мм / 2,95 * 0,51 инча

Тип морска звезда: 59*40 мм/ 2,32*1,57 инча

Вид на триъгълник: 55* 21 mm/ 2,17*0,83-инча

Нож за бръснене: 90* 25 мм / 3,54*0,98 инча

Особености: Малък и удобен за носене.Отърви се от неловкого годишна начин, когато носите бикини.Интимните части на тялото са по-здрави и секси.

Списък:

Средно шаблон за бръснене * 7

Поставете самобръсначка *1 (включително хендел)

sku: m70661

Тагове: Бикини, машина за бръснене, mindjuse за жени, Инструменти, шаблони, острието бритвенного металообработващи машини.

Anonymous (2022-11-25) - Доставка в Полша един месец след осъществяване на 15 дни. Почивай добре

Подобни продукти