Дълга Клонка Изкуствени Цветя Орхидея Черна Есен направи си САМ Украса на Дома Сватбени Коприна Изкуствени Цветя, Коледни Аксесоари Фалшиви Растения

0
(0 Коментари)
10.71лв. 8.56лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип orchid
Материал Коприна
Номер на модела 4D4142
Класификация Изкуствени Цветя
Стил Цвете
Търговска марка ДосиДачи
Извинение Сватба
Цветен стил Букет цветя
Произход Континентален Китай

За продукта

Дълга Клонка Изкуствени Цветя Орхидея Черна Есен направи си САМ Украса на Дома Сватбени Коприна Изкуствени Цветя, Коледни Аксесоари Фалшиви Растения

Ако сте в бързаме, ние ви препоръчваме да изберете Mebleinternet.eu Standard Shipping или ePacket, те ще бъдат по-бързо.

1. "China Post Ordinary Small Packet Plus" и "Yanwen Economic Air Mail" Няма информация за проследяване

2. "Mebleinternet.eu Стандартна доставка" или "ePacket" или "Самолетни заминаване Поща на Китай" съдържа информация за проследяване.

3. Моля, не но размерът на изделия, конкретен размер е посочен на страницата с подробности.Моля, разгледайте внимателно, и след това купувайте.Благодаря

Цялата дължина: 105 см/41,33 инча

Цената на един уеб сайт цената е за 1 бр.

Това е 1 бр.

Цвят: 11 цветове по ваш избор

Опаковка: 1 бр., (като цвете, без вази)

Ако имате нужда от ваза, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти

Забележка: Всички наши продукти са произведени по поръчка на ръка, така че ние не можем да направим на всеки продукт със същия размер.Така че нашите измервания само за справка

Корона на този на продукта се инсталира ръчно.Ако той падне, сложете го на място

1. Това е нормално, ако в подножието на получения продукт согнута.Стъблото е направен от желязна тел, които могат да се сгъват и разгибать по желание.И това се прави, за да се избегне пункция на опаковката по време на транспортирането.

2. Текст с определянето на цвят в настройките за цвят е предназначен само за справка

Моля, проверете внимателно вашия адрес за доставка и информация, за да може да се получи стоката в срок.

Размер на продукта се измерва ръчно, са възможни някои грешки

Политиката за доставка и връщане

Обикновено ние ще се погрижим за поръчка в рамките на 24 часа след получаване на плащането.

2. Поща на Китай обикновена малка чанта плюс.Когато пратката напуска Китай, е невъзможно да се проследи.Повечето страни са необходими около 20-60 дни.

3. Потребителски въздушна поща Поща на Китай, смята се, отнема 15-60 дни и може да се отслежена в повечето райони на страната.

4. Препоръчителна доставка: Стандартна доставка Mebleinternet.eu-по-стабилна, сигурна и бърза.

5. Ние също така предоставя услуги на DHL, UPS, EMS и други куриерски услуги.Ако имате нужда от спешно или в по-големи количества, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете отзив 5 звезди, ние ще бъдем много благодарни (описание на проекта 5 звезди, връзка 5 звезди, време на транспортиране 5 звезди).

2. Ако продуктът, който сте получили, е повреден или стил грешен, моля, първо не оставяйте отрицателни мнения, моля свържете се с нас, ние ще разберем и ще намерим най-доброто решение, вашето удовлетворение е нашата мотивация, за да направи по-добре.

Въпрос: Как мога да платя своята покупка?

sku: m7848

Тагове: украса от бели орхидеи, Black orchid pink hoody с качулка, черен бански с орхидеи, изкуствена орхидея-пеперуда, слънчеви очила black orchid, подаръчен комплект "черна орхидея", официалното рокля орхидея, бял плакат с една орхидея, orchid oppo case, orchid черен парфюм.

Подобни продукти