SunMade 5 Вилици Флокированная Лавандуловата Клонка Пластмасови Изкуствени Цветя За Декорация На Дома, Хотела Фалшиви Растения Flores Artificiais Лилаво

5
(2 Коментари)
5.22лв. 4.44лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Прилагане Домашен Сватбен Декор, Украса на градината на хотел, Цветен режим
Материал Пластмаса
Търговска марка създаден на слънцето
Цвят Лилаво
Стил Цвете
Класификация Изкуствени Цветя
Извинение Сватба
Тип Лавандула
Номер на модела СБ165
Цветен стил Цветен конец
Произход Континентален Китай

За продукта

Заглавие: Нежна Клонка Лавандула с 5 Вилици, Събрана в кок

Марка: SunMade

Вдъхновението за дизайна на: Модерен пасторальный, стил Ins

Материал: Пластмаса

Цвят: Лилаво

Измерване/размер (приблизително): Както е показано на фигурата по-долу

Съдържание на опаковката: 1 брой без вази

На сцената на приложение: Офис, спалня, хол, Холна масичка, Градина, Витрина / Визуален мърчандайзинг, Балкон, Бар, кафе, хотел, ресторант, фотографско студио

Приложими празници: Коледа, Нова година, всеки ден

Препоръка на продавача: Однотонная споразумение или се използват като материал за цветя аранжировки

ПЛАЩАНЕ/ДОСТАВКА

1. Приемат се Alipay (tfr), кредитни карти.

2. Изпращането ще бъде организирано възможно най-скоро след получаване на поръчката, моля, проверете вашата информация за доставка, преди пускането на поръчката.

3. Препоръчителна доставка: стандартна доставка Mebleinternet.eu-по-стабилна, сигурна и бърза.

ДРОПШИППИНГ/ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО ТЪРГОВИЯ

1. Ние изпращаме товари по целия свят.Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

2. Ние ще ви предоставим по-добра цена на едро и порекомендуем най-добрите стоки.

Бележки

1. Почти всички наши изделия са ръчно изработени, ръчно измерване са възможни незначителни грешки, така че нашите измервания са само за справка.Тъй като повечето от нашите продукти са изработени от коприна и пластмаса, може да има малка разлика в цвета се дължи на различни сцени дисплей и причини цип, моля, приемете това, преди пускането на поръчката.

2. Ние ценим вашите положителни отзиви, вашето удовлетворение е нашата мотивация да правя по-добре!Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете отзив 5 звезди (описание на проекта 5 звезди, съобщение, 5 звезди, време на транспортиране 5 звезди).Ние ще бъдем много благодарни за вашата подкрепа и признание, ако имате някакви въпроси или добри оферти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

3. Слънчеви цветя се продават само тук: sunmade.Mebleinternet.eu моля, влезте в магазин за недвижими SunMade за истински качествени продукти.Обичам цветята, обичам живота, украшайте живот на любов и красиви цветове.Магазин SunMade с нетърпение чакат възможност да споделят с вас вашата прекрасна изложба на цветя.Приятно пазаруване и се надявам, че нашите продукти ще могат да осветява живота ви и да донесе повече радост на семейството си.

sku: m9759

Тагове: Изкуствен, Букет цветя, селски изкуствени цветя, градински интериор, кристали провансалски лавандула, цветя за декорация на дома.

Anonymous (2022-10-19) - Благодаря, добре опаковани и напълно отговаря на описанието

Anonymous (2022-11-13) - Красива! Като истински! Поръчах 5 клонки за украса в банята. Възможно е дори да поръчате на 3 парчета.

Подобни продукти