20pcs Мини Точка Долната Пеперуда За Нокти Планински Кристал, 3D 5 MM Кристал Пеперуда Нокти DIY Стъкло, Дизайн на Нокти, Декорации и Аксесоари

5
(1 Коментари)
4.91лв. 2.94лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Планински кристал и Декорации
Брой парчета КОМБО
Тегло 10g
Търговска марка ОКРГБ
Стил Мини-Точка Отдолу
Материал CRYSTAL, Стъклен Кристал
Брой 20PCS.
Характеристика Кристален Пеперуда За Нокти С Кристали
Размер 6mm, 5MM
Номер на модела СЗ041
Произход Континентален Китай

За продукта

20pcs Мини Точка Долната Пеперуда За Нокти Планински Кристал, 3D 5 MM Кристал Пеперуда Нокти DIY Стъкло, Дизайн на Нокти, Декорации и Аксесоари

Име на продукта: Планински кристал за нокти

Материал: Кристал

Цвят: Многоцветен

форма: Пеперуда

Процесът на: приклеивание

Употреба: Направи си сам, Облекло, чанта, обувки, Нийл-арт

Опаковка:

това е една форма:

20 бр/лот

Въвеждането на продукта:

Той е изработен от висококачествен стъклен материал, а повърхността му е универсален.Консистенция на твърда и благородна.Дъното на приема на процеса на галванични покрития.Устойчив на абразия и не избледнява.

Изложба от снимки:

Доставка :

1.1-5 работни дни на времето за изпълнение на поръчката ще бъде необходимо след това, като ние ще потвърдим получаването на плащането.

2. Моля, въведете валиден адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

3. Поддържат се DHL, TNT, FedEx, UPS, авиация, потребителски поща, ако искате да използвате някоя от тях, моля, свържете се с нас преди да плати, защото ще се начислява други такси.Обикновено за доставка въздушна поща отнема 20-50 работни дни, а експресна поща - 3-10 работни дни.

Коментари:

1. Вашият съвет е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, много ви благодаря!!

2. Ние винаги ви предлагаме най-ниските цени за най-добрите стоки и услуги.

3. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрални (3 звезди) или отрицателни (1-2 звезди) коментари.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви предоставят по-щастливо настроение за пазаруване тук.Голямо благодаря!

Свържете се с нас:

1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

2. Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. но, моля, нека се отложи отговор в неработен ден.Благодаря за посещението, късмет на нас и на двама ви!!!

sku: m49529

Тагове: част на корема, четка за рисуване на нокти, аксесоари за нокти, сърдечни окачване за нокти, декорация на нокти.

Anonymous (2022-11-01) - Сладък, че в つ文い е било по-лесно

Подобни продукти