7 бр./компл. нов актуализиран ръчен инструмент за премахване на ушна кал, набор от инструменти за потребителска лична хигиена, препарат за почистване на ушите, на ухото...

5
(2 Коментари)
7.26лв. 4.35лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Материал Неръждаема Стомана
Използването на Използва се за почистване на ушна кал
Тип елемент Грижи за ушите
Размер Portable
Брой парчета КОМБО
Произход Континентален Китай
БРОЙ 6 Бр.
Спецификация Portable
Номер на модела ВЕСР1105

За продукта

7 бр./компл. нов актуализиран ръчен инструмент за премахване на ушна кал, набор от инструменти за потребителска лична хигиена, препарат за почистване на ушите, на ухото...

Описание:

100% абсолютно новото качество на

Цвят: Сребрист

Материал: Неръждаема стомана

Характеристика:

Иновативен комплект за почистване на ушна кал spring - това е иновативен инструмент за почистване на ушите, безопасен и безболезнен.Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана и е специално проектиран за безопасно и лесно отстраняване на излишъците от восък.

Това може да се предотврати повреда на барабана мембрани и увреждане на слуха.Той е на върха с спирала канавкой, който може да достигне идеалното разстояние от ухото и ефективно отстраняване на ушную сяра.

Бележки:

Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 cm2. Изображението на проекта

Поради много фактори, като яркостта на дисплея и интензивността на осветление, действителния цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.

Пратката включва:

комплект за почистване на ушите 7шт.

sku: m53168

Тагове: слушалки omtp, набор от инструменти, медицинска помощ vytra, mi пречиствател за уши, слушалки ha, несигурни панталони, инструменти formakita, слушалки ki, ушни втулки araimo, красиви почистващи препарати.

Anonymous (2022-08-12) - Бърза доставка. Получаване на поръчка. Благодаря на продавача!

Anonymous (2022-09-02) - Добър калъф и сам набор от

Подобни продукти