Натурален Нефритови Камък Масажор За Лице Гуа Ша Инструменти За Лице И Тяло Гуаша Гваш Стъргало Масаж Релаксация Инструменти За Премахване На Бръчки

5
(2 Коментари)
7.37лв. 5.17лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Цвят Бял Зелен Черен
функция 6 Масажът гваш
Произход Континентален Китай
Безплатна покупка ДА
Функция 7 камък на гуа ша
Търговия на едро ДА
Функция 3 гваш за лице
Търговска марка YHCTEC
Функция 5 инструмент за масаж гваш
Функция 1 стъргалка, за да се гваш
Функция 4 масажор за гваш
Функция 2 Стъргало Гуа ша
Прилагане Тяло
Материал естествен камък

За продукта

Натурален Нефритови Камък Масажор За Лице Гуа Ша Инструменти За Лице И Тяло Гуаша Гваш Стъргало Масаж Релаксация Инструмент За Премахване На Бръчки

За продукта

√ Насладете се на естествен и полезен масаж - Камъни Гуаша са изработени от 100% естествен нефрит.Анти-стареене, изглажда бръчките, намалява тъмните кръгове под очите, подобрява състоянието на кожата и здраве, без никакви химикали и дразнители.

√ Камък Гуа Ша - това е един много добър нефритови инструмент за премахване на гуа ша, чудесно за употреба върху тялото и е много полезно за облекчаване на натиска, винаги е спокойна и доброто настроение

√ Значим и специален подарък - Дайте особен човек подарък от любов.Камък гуаша изглежда изящно и пищно, че може да стане смислен подарък за възрастни, майки, баби, съпруги, дъщери, сестри.

Описание на продукта

Според легендата, преди хиляди години китайските кралица и императорски конкубини използвали нефрит, за да запази своята младост и блясък.Nephrite се смята за символ на красота, елегантност и дълголетие и отдавна известен на Изток своята тайнствена сила.

Честно казано, ние не можем да променим своята възраст, но можем да работят навици за здравословен начин на живот и използване на някои козметични средства, за да поддържа нашата кожа и да изглеждате по-млади.Нефритови камък гуаша - добър инструмент.Нефрит остава хладен на допир (дори в топло време), а може да има и подмладяващ ефект.

Функция гваш:

Стимулиране на свързани с тялото меридиани, точки за акупунктура, за да се постигне кръвообращението, задълбочаване на меридиан, болка чи, детоксикация на топлина, повишаване на cockiness и стомаха, за физическа подготовка.Е традиционна зелена терапия, може да подобри циркулацията на кръвта в тялото, подобряване на метаболизма, подобряване на имунната функция на организма, выскабливающая дъска - това е превенция и лечение на безрецептурной възстановяване на естествената терапия.

Специални съвети:

1. Всеки един от тях не е еднакъв по цвят, нефритовому узору, дебелина, това е нормално.Тъй като този предмет дърворезба обработен естествен камък.

2. Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване.

3. Както знаете, нефритови масажор крехки, лесно се повреди при транспортиране, въпреки че ние упаковываем го много внимателно.Ако имаш счупени масажор, моля, свържете се с нас, за да получите нов.

sku: m53417

Тагове: масажор за лице, дръжка-магическа пръчка, Масаж на главата, керамични гуа ша, камък на гуа ша, съвет.

Anonymous (2022-10-03) - Снабден е Супер, много качествено, докарана бързо, всички са доволни, продавач, препоръчвам!

Anonymous (2022-11-07) - добре

Подобни продукти