M1M1.5M2M2.5M3M4M5M6M8 304 Неръждаема Стомана U-Образни Пружинни шпонки болт Родословна За Коса Разъемный Скоба Трактор Открит Еластична Скоба За Кола

5
(2 Коментари)
0.98лв. 0.78лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Материал Неръждаема Стомана 304
Тип елемент Безопасни ИГЛИ
Удобства за самостоятелно приготвяне Металообработване
Сертифициране Няма
Произход Континентален Китай

За продукта

Описание на продукта:

Тип: Характеристика На Полиграфическото Брава Болт

Материал: Неръждаема стомана 304

Повърхностно покритие: Без обработка

Стандарт: Метричен

например: M4 * 40 (диаметър = 4 mm; дължина = 40 мм)

Пакетът включва:

5/10/25/50/бр характеристика на полиграфическото брава болт (по ваш избор)

Материал: Тези шплинтовые скоби са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, която е различна здравина и устойчивост, устойчивост на корозия и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.

Приложение: Гама крепежни шплинтов е идеален за широка употреба в автомобилостроенето, силовом оборудване, работилница, газонокосилке, коли, камиони и т.н.

Характеристика: Скоби за игли от неръждаема стомана 304 с дизайн в стил фиби за коса осигуряват бърза и надеждна фиксация болтове и игли, специални ключалки осигуряват плътна фиксация, която издържа дълго време.

Моля, обърнете внимание:

1. моля проверете внимателно размерите на детайли, преди да купите!

2. Поради различните партиди на производството може да се отклонение до 1-2 мм.

3. При различно осветление.на екрана на компютъра.Ще бъде малка разлика в цвета.Моля, проверете действителния продукт.

Приятели, които харесват стоки от магазина, могат да следят магазина и да го хвалят, а също и събиране на купони за покупка сега.

Гаранция за удовлетвореност от Нашата първостепенна задача е да ви предоставим лесен, приятен и безгрижен пазаруване. Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да се даде ясна, откровен и пълно описание на нашите продукти и техните условия. ние винаги сме готови да помогнем, ако имате някакви въпроси или проблеми, но ако за всяка причина, по която не сте доволни от продукт или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас, за нас е много важно да имате положителна и 5-звезден сделка с нас. моля, свържете се с нас незабавно, преди да ни остави отрицателен коментар. ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Ако аз не съм в мрежата, моля, оставете вашето съобщение ние ще ви отговорим, след като влезем в системата. ние отговаряме на всеки пост, с изключение на това, че не сме получили вашето съобщение.Връщане ние приемаме връщане, ако стоката не отговаря на описанието, ако стоката е повредена.Моля, пратете снимки.Ние можем да ви върне парите в пълен размер.Или да ви изпрати нова стока, ако стоката е изчезнал.Или грешен номер.Ако позволим грешка.Ние приемаме частично връщане на обезщетение

Услуги след получаване на плащането.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 12 часа

sku: m65259

Тагове: U -образна форма, шпонки болт, стопорный щифт, трактор скоба, клип, скоба.

Anonymous (2022-12-05) - Всичко е точно, както е в описанието.

Anonymous (2022-11-30) - Много добро качество

Подобни продукти